Kehittäjät jalkahoidossa

Dyme X MAJ

MAJ on kauneus- ja hyvinvointipalveluiden oma Wolt ja Dymen asiakas. Järjestelmän kehittäjät testasivat MAJn tyky-palvelua, ja samalla keräsimme ehtaa kenttätietoa järjestelmän käytöstä MAJn yrittäjiltä. 

Kesäisenä tiistaina toteutetimme pitkään mietinnässä olleen tyky-tempauksen. Dymen ohjelmistokehittäjät pääsivät testaamaan asiakkaan palvelua, kun MAJn kaksi jalkahoitajaa saapuivat toimiston oven taakse. Mukanaan heillä oli kaikenlaisia tarvikkeita ja pian toimiston perälle pystytettiin oma jalkahoitokeidas. Normaalia toimistotyöpäivää siivitti hieman erilainen työhyvinvointikokemus, kun jokainen kehittäjä sai vuorollaan mennä laittamaan jalkansa kesäkuntoon. 

MAJ X Dyme Solutions

Jalat kesäkuntoon työpäivän aikana

Jalkahoitopaikat järjestettiin toimiston rauhallisimpaan nurkkaukseen vieretysten, joista toisessa pääsi ottamaan välilevon makuuasennossa kesken työpäivän vilskeen. Kiireisemmät puolestaan hyödynsivät istuma-nurkkausta, jossa sai samalla tehtyä konehommia. Vuorot vaihtuivat näppärästi, ja kaikki halukkaat pääsivät iltapäivän aikana testaamaan lyhykäisen jalkahoitoelämyksen.

Kuulumisia kentältä

MAJlla yrittäjinä olevat Anniina ja Nadja kertoivat käyttävänsä MAJn järjestelmää työn lomassa, ja ovat olleet siihen varsin tyytyväisiä.

Palveluiden tarjoaminen on tehty yrittäjille helpoksi, sillä omien verkkosivujen perustamista tai koodaamista ei tarvita. Kaikki tapahtuu yhteistä alustaa käyttäen, jossa kauneusalan yrittäjät tarjoavat profiileillaan omia palveluitaan, ja asiakkaat puolestaan varaavat ja maksavat haluamiaan aikoja.

Lue lisää blogista: Dyme X MAJ – Kauneuden wolttaus 

MAJ X Dyme tykypäivä

Kaikki me MAJn yrittäjät päivitämme työn ohella järjestelmässä profiilisivujamme ja avaamme uusia aikoja kalenteriin. Joskus tulee muokattua omaa palveluvalikoimaa, jos esimerkiksi haluaa antaa vaihtoehtoja eri pituisille kasvo- tai jalkahoidoille. Myös kuukausittaiset kirjanpitoraportit haetaan järjestelmästä.

MAJ X Dyme tykypäivä

Tyky-hommat tuttua puuhaa

Rivistö ohjelmistokehittäjiä ei ole jalkahoitolan tyypillisintä asiakaskuntaa eikä jalkahoitajia yleensä näy ohjelmistoyrityksen toimistolla. Tyky-hommat ovat MAJlaisille tuttua puuhaa, mutta tämä oli silti uusi kokemus niin heille kuin dymeläisillekin. 

Ennakkoluuloja riitti alkuun enemmän kuin tarpeeksi, mutta pienellä painostuksella viimeisetkin kehittäjät saatiin mukaan, ja loppujen lopuksi kaikilla oli jalkahoidosta vain hyvää palautetta. Ehkä seuraavaksi toimiston väki pääsee kokeilemaan kasvohoitoa.

MAJ logo

REFERENSSIT

MAJ on kauneusalan kasvuyritys, joka tuo kauneus- ja hyvinvointipalvelut kaikkien saataville salonkitasoisina.

Palvelut

Serverless

Palvelimeton arkkitehtuuri

Katso lisää

Uusi koti softalle

Softan ylläpito ja kehitys

Katso lisää

Ohjelmisto­palvelu

Ratkaisuja liiketoimintaan liittyviin haasteisiin ohjelmistoratkaisujen keinoin.

Katso lisää