Sisällöntuottajan uusi maailma on täällä.

CMS-järjestelmällä hallitset yrityksesi kaikkia sisältöjä yhdeltä sivulta helposti, ilman teknistä osaamista. Olipa kyseessä sitten pikkuputiikki tai tehdas keskittymä, teemme sisällönhallinnasta teille helpompaa.

Valjasta vuosien kokemuksemme yrityksesi avuksi

Jos yrityksessäsi on käytössä järjestelmiä, infotauluja tai oma sovellus, jonka sisältöihin et pääse käsiksi olematta ohjelmointinero, on CMS-järjestelmä suunniteltu juuri sinulle. Selaimella toimiva ohjelma mahdollistaa tiedon jakamisen ja muokkauksen yhdeltä sivulta käsin, joka linkittyy suoraan haluamiisi laitteisiin.

CMS-järjestelmä

Räätälöimme järjestelmän alla olevista valmiista komponenteista, riippuen mitä tietoja haluat sillä hallita.

Sisäinen intranet

Intranetin henkilöstöasioiden, ohjeiden ja muiden sisältöjen muokkaus ja julkaisu.

Infotaulut

Infotaulujen sisältöjen hallinta.

Mobiilisovellus

Yrityksen oman mobiilisovelluksen sisältöjen muokkaus ja lisäys.

Artikkelit ja blogi

Artikkelien ja blogipostausten jakaminen salaman nopeasti tai ajastettuna.

Yhteistyökumppanin järjestelmä

Ajantasaisten tietojen päivitys yhteistyökumppanin järjestelmään.

Tai jotain muuta?

Rohkene kertoa meille sisällönhallinnan tarpeesi, me lupaamme vastata.

Sisäinen tiedonjakokeskus

Intranetin tai muun materiaalipankin tietojen päivittämisen voi hoitaa samasta paikasta, kuin kaiken muunkin. Prosessiohjeet saadaan päivitettyä sukkelaan ja infotaulut pysyvät työvuorojen aikana ajantasalla. Tiedotkin ovat onneksi turvallisesti omissa käsissä.

Koukuta sisällöllä

Firman verkkosivuilla on paljon tuote- ja ruokareseptietoja, joita päivitetään blogin lisäksi jatkuvasti. CMS tuo tähän ison avun, sillä sen avulla kaikkia kyseisiä tietoja voidaan hallita ja julkaista yhdestä selainnäkymästä käsin. Uudet ruokareseptit ajastetaan nähtäville näppärästi kuva- ja videomateriaalin saattelemana.

Tehdäänkö sisällönhallinnasta teille helpompaa?

Nopeasti käyttöön

Yhteisellä matkallamme yhteydenotosta valmiin CMS-järjestelmän käyttöön, tiedät aina missä projekti etenee ja saat olla mukana vaikuttamassa lopputulokseen. Projektin kokonaisaika riippuu tapauksesta.

yrityksille

Jätä meille viesti ja kerro sisällönhallinnan tarpeestasi. Yhteisessä kick-off-palaverissa käymme läpi millaista tietoa järjestelmällä halutaan hallita. Saat heti selaimella toimivan järjestelmän käyttöösi tunnusten kera. Pääset siis mukaan prosessiin jo heti alussa, kun alamme räätälöimään järjestelmää tarpeidesi mukaiseksi.

järjestelmä

Suunnittelemme yhdessä sisältömallit, joita ovat esimerkiksi tekstikentät, tuotedata tai kuva- ja videosisältö. Sitten pääset luomaan muillekin tunnuksia yrityksenne sisällä. Tämä kaikki tapahtuu alle viikossa.

Integraatio toisen järjestelmän välille tapahtuu ohjeiden avulla. Ohjeistamme liittämisen yhteisessä palaverissa sekä annamme avuksi kattavan kirjallisen ohjepaketin. Tämä mahdollistaa nopean toteutuksen. Jos kuitenkin haluat, että hoidamme sinulle kaiken valmiiksi, sekin onnistuu erikseen sopimalla.

Jäljellä on enää ”hand over”, jolloin opastamme järjestelmän käytön. Kun kaikki pyörii mukavasti, pidämme huolta teknisestä ylläpidosta ja teemme tarvittavia turvallisuuden takaavia päivityksiä järjestelmääsi. Kehitystarpeisiin kohdatessasi, olemme puhelinsoiton päässä.

Edelläkävijöiden makuun.

CMS on pieni satsaus, mutta avaa liiketoiminnallesi täysin uuden ulottuvuuden. Me tiedämme, että sisällön julkaiseminen voi sujua huoletta, kun valjastat toimintavarman ammattilaisista koostuvan tiimimme puolellesi.

Palvelut

Serverless

Palvelimeton arkkitehtuuri

Katso lisää

Uusi koti softalle

Softan ylläpito ja kehitys

Katso lisää

Ohjelmisto­palvelu

Ratkaisuja liiketoimintaan liittyviin haasteisiin ohjelmistoratkaisujen keinoin.

Katso lisää

Voimmeko olla avuksi?

Raapusta viesti tai pirauta puhelimeen. Vuosien kokemuksestamme voi olla apua tarpeeseenne.