Mobiilisovellus helposti taskuun?

Dyme Sovelluspalvelu – Dataa taskuun yksinkertaisesti ja helposti.

Ilman teknisiä kommervenkkejä tai raskaita prosesseja. Dyme Sovelluspalvelulla sorvataan yrityksesi tarpeille pohjautuva liiketoiminnan
tehostaja toimialasta riippumatta.
Olipa kyseessä sitten hevosvankkuritaksi
tai sukellusveneen varaosakauppa –
toteutamme sovellusideasi.

Mitäpä jos teillä olisi oma appi?

Rakennamme mobiilisovelluksia, joilla tuodaan yrityksen tärkein data niin omaan, asiakkaan kuin yhteistyökumppaninkin taskuun. Tarpeita vastaava kokonaisuus sorvataan nopeasti valmiista ominaisuusvaihtoehdoista. Aloitusmaksun jälkeen maksat appista vain edullista kuukausimaksua ja kehittämismahdollisuuksissa vain taivas on rajana. Olemme kokemuksen omaava kivenkova kumppani sinulle, joka haluat viedä liiketoimintaasi digiksi ilman teknistä osaamista ja turhia lupauksia.

 

Näin se toimii

Yhteisellä matkallamme kohti mahtavaa mobiiliappia tiedät aina, missä projekti etenee ja saat olla mukana vaikuttamassa. Kokonaisaika yhteydenotosta valmiiseen appiin riippuu sovellukseen halutuista ominaisuuksista.

Group 15
1. Ota yhteyttä
Ota meihin yhteyttä ja kerro ideasi omasta mobiiliappista. Me vastaamme sinulle ja kysymme tarkentavia kysymyksiä.
2. Suunnittellaan yhdessä
Käymme yhdessä läpi idean ja tarpeelliset ominaisuudet mobiilisovellukselle, sekä varmistamme onnistumisen edellytykset. Tarvittaessa haastamme ideaasi, jotta siitä muovautuu liiketoiminnalle kannattava kokonaisuus. Tässä vaiheessa perustamme yhdessä myös sovelluskauppatilit, sillä pian pääset testaamaan tulevaa appia.
3. Prototyyppi
Jo muutamassa päivässä saat valittujen ominaisuuksien pohjalta sovelluksesta brändätyn prototyypin. Prototyyppi on selaimella toimiva esikatseluversio tulevasta sovelluksesta. Käymme proton yhdessä läpi, jotta olemme samalla viivalla siitä, mitä lopulliseen sovellukseen tulee.
4. Toteutus
Koodauksen aika! Asiantuntijamme kokoavat valmiit ominaisuuspalikat sovellukseksi.
5. Testaus
Teemme sovelluksesta eri versioita sovelluskauppaan, josta saat ladattua appin puhelimeesi kokeiltavaksi. Uusia testiversioita tulee viikottain sen mukaan, kun lisäämme ominaisuuksia. Lopuksi pidämme palaverin, jossa saat antaa palautetta ennen lopullista versiota.
6. Jaahas, kaikki valmista?
Kun olet tyytyväinen sovellukseen, pyydämme sinulta vielä sovelluskauppaan tulevat esittelytekstit sekä tiedot, jotka haluat sovelluksesta olevan näkyvillä. Sovelluskaupat tarkistavat sovelluksen, johon kuluu 1-5 päivää, ja sitten lopullinen appi on ladattavissa!
7. Matkamme jatkuu
Nyt sinulla on ihan oma appi! Me jatkamme sovelluksen ylläpitoa sovitun mukaisesti, josta muodostuu kuukausittain maksettava ylläpitohinta. Kaikkiin sopimuksiin kuitenkin kuuluu sovelluksen pitäminen kaupassa saatavilla ja ehjänä. Jos tulevaisuus tuo uusia tarpeita, mobiilisovelluksen kehitys voi jatkua!
Previous
Next
Pekan on helppo hymyillä, sillä työpäivistä ei tuhraannu turhaa aikaa tiedon etsimiseen.

Prosessihoitajan sovellus

Pekka Prosessinhoitajan työhön kuuluu päivittäin linjaston prosessitietojen tarkkailua, sekä varastotilanteen
seurantaa. Sovelluspalvelulla sorvattu prosessinhoitajan sovellus näyttää Pekalle päivittäin tiedot kätevässä mobiilisovelluksessa. Sovellukseen on tehty integraatio sisäisestä järjestelmästä niin, että tarvittavat tiedot linkittyvät suoraan Pekan taskuun. Näin päivittäinen tiedon seuraaminen on helpottunut huomattavasti. Onko sinun liiketoiminnassasi mittareita, joita haluaisit seurata hieman kätevämmin? 

Parempaa asiakaskokemusta

Sepolla oli yksi unelma: sitouttaa hänen asiakaskuntansa paremmin samalla, kun hän itse keskittyy oman bisneksensä edistämiseen. Ja ilman teknistä osaamista, se toteutui sovelluksella, jossa asiakkaat voivat helposti maksaa haluamiaan palveluita sekä vastaanottaa ilmoituksia puhelimeen uusista tarjouksista. Seppo puolestaan pysyy aina kartalla, kun uusi asiakas rekisteröityy sovelluksen käyttäjäksi. Ilmoitukset tärkeistä tiedoista onnistuvat push-ilmoitusten avulla.

Parempaa asiakaskokemusta nopealla maksu-ominaisuudella.
Johda itse liiketoimintaasi liittyvää sisältövirtaa yhdestä paikasta.

Hallitse sisältöjä yhdestä paikasta

Tiesitkö, että voit myös itse hallita mobiilisovelluksessa näkyviä sisältöjä? Yhdistämällä  Dyme Sovelluspalvelulla sorvatun appin Dyme CMS sisällönhallintajärjestelmään, saat kaiken tiedon suoraan käsiisi. Et siis vain saa tärkeää dataa sovellukseen käden ulottuville, vaan voit myös hallita sitä itsenäisesti Dyme CMS selainsivulla ja päättää mitä jaat omaan, asiakkaan tai vaikka yhteistyökumppanin taskuun.

Ominaisuuksia on.

Käyttäjätilit

Rekisteröityminen ja kirjautuminen onnistuvat sovelluksessa näppärästi esimerkiksi Googlen, Microsoftin tai yrityksen omilla tunnuksilla.

Sisällöt

Sisältöjä muista järjestelmistä tuodaan näkyville integraatioiden avulla mistä tahansa.

Push-ilmoitukset

Sovelluksesta tulevat ilmoitukset mobiililaitteisiin tärkeistä asioista tehdään push-ilmoituksilla.

Mediasisällöt

Sovellukseen voidaan lisätä video- ja kuvamateriaalia, sekä ääntä, kuten podcasteja.

Vapaa-sanahaku

Nopeaan sisältöjen hakuun suunniteltu vapaa-sanahaku.

Maksut

Asiakkaasi voivat maksaa sovelluksen sisällä pääsyn tarjoamiisi palveluihin tai vaikka sisältöihin.

Mikään edellisistä ei napannut? Toteutamme myös täysin kustomoituja appeja.

Kysy meiltä

Haasta meitä! Toteutamme ohjelmistoprojekteja myös
täysin tarvekohtaisesti. Ota meihin yhteyttä niin voidaan pohtia ideaasi yhdessä.

Ei huolta.
Olemme apunasi sovelluksen suunnittelusta lähtien. Haastamme myös ideaasi, jotta siitä saadaan muovattua liiketoimintaasi hyödyttävä appi. Jos ideasta ei muotoudu mieluinen, sitä ei tarvitse toteuttaa.

Kuukausittain maksettava ylläpitomaksu riippuu halutusta tuen määrästä. Kaikkiin sopimuksiimme kuuluu sovelluksen pitäminen ehjänä ja saatavilla sovelluskaupoista. Mutta lisääkin tukea on saatavilla.

Appin valmistuminen aina yhteydenotosta valmiiseen tuotteeseen riippuu siihen halutuista ominaisuuksista. Tämän vuoksi emme voi luvata tiettyä aikaa ennen kuin tiedämme sovellukseen halutut ominaisuudet.

Missä sinä, siellä data. Liiketoiminnan tärkeä data on oltava helposti saatavilla tilanteesta riippumatta. Mobiilisovellus on aina käden ulottuvillasi, joka säästää aikaa ja hermoja.

Aletaanko hommiin?

Dyme Solutions Oy

Kai Vainio

Toimitusjohtaja