Ohjelmisto­palvelu

Ratkaisuja liiketoimintaan liittyviin haasteisiin ohjelmistoratkaisujen keinoin.

Ohjelmistokehityspalvelussamme ratkomme asiakkaidemme liiketoimintaan liittyviä haasteita erilaisten ohjelmistoratkaisujen keinoin.

 

Nämä ovat yleensä pitkäjaksoista ja tiivistä yhteistyötä. Joissakin tilanteissa muodostamme asiakkaamme koko tuotekehityksen, toisinaan vahvistamme sitä. Kerromme oman näkemyksemme asiakkaalle ja haastamme tarvittaessa. Uuden rakentamisen lisäksi voimme viedä olemassa olevia ohjelmistoja seuraavalle tasolle, minkä avulla asiakas voi saada mm. lisää nopeutta, tehokkuutta ja kykenee tarjoamaan yhä parempaa palvelua omille asiakkailleen.

Monipuolisen ja vahvan osaamisemme kivijalkana ovat kokeneet ohjelmistospesialistimme.

Erilaisista taustoista tulevat dymeläiset täydentävät toinen toistaan, ja jokaiseen asiakastyöhön kokoamme tilanteeseen sopivan tiimin. Yhdentoista ammattilaisen työkalupakista voidaan ammentaa keinoja mitä erilaisimpiin haasteisiin. Vuosien varrella dymeläiset ovat tehneet tuotannonohjausjärjestelmiin liittyvistä hankkeista kevyisiin mobiilisovelluksiin hyvin erilaisille organisaatioille, mikä on tuonut mukanaan sopivasti taisteluarpia. Olemme tehneet ohjelmistoja datan keräämiseksi analytiikan, tekoälyn ja robotiikan tarpeisiin. Näin laajan osaamisen pohjalta tulee varmuus siihen, että asiakkaan tilanteeseen löydetään vastaus, oli se haaste mikä tahansa.

Dymeläiset ovat valmiita kertomaan kokemuksistaan.

Olethan yhteydessä, mikäli teidän organisaatiossanne kaivataan koulutusta jonkin ohjelmistoaiheen tiimoilta!

Palvelut

Ohjelmistopalvelu

Ratkaisuja liiketoimintaan liittyviin haasteisiin ohjelmistoratkaisujen keinoin.

Katso lisää

Projektit

Kaiken kokoisia projekteja toimialasta riippumatta

Katso lisää

Mobiilisovellukset

Rakennamme räätälöidyt mobiilisovellukset yrityksille.

Katso lisää