Cimcorp

Cimcorp on intralogistiikan automaatioratkaisujen uranuurtaja, joka yksinkertaistaa asiakkaiden materiaalivirtoja.

Cimcorp on intralogistiikan automaatioratkaisujen uranuurtaja, joka yksinkertaistaa asiakkaiden materiaalivirtoja. Cimcorp on globaali toimittaja, joka palvelee mm. rengasteollisuutta, elintarviketeollisuutta, vähittäiskauppaa ja postinjakelua. Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Ulvilassa, ja yrityksellä on tytäryhtiöt Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Intiassa. Cimcorp on toimittanut automaattisia robottijärjestelmiä yli 40 maahan kuudessa maanosassa. Cimcorp -konsernin omistaa japanilainen Murata Machinery Ltd:n, joka on maailman suurimpia logistiikka-automaation toimittajia.

Dyme Solutions ja Cimcorp ovat tehneet yhteistyötä Dymen alkuajoista lähtien. Yhteistyö on muotoutunut tiiviiksi ja vuosien varrella dymeläiset ovat olleet vahvistamassa Cimcorpin ohjelmisto-osaamista mm. tuotekehityksessä ja kansainvälisissä asiakasprojekteissa.

”Meille tärkeintä yhteistyökumppaneissa on osaaminen ja haluamme vaalia pitkiä kumppanuussuhteita. Yhteistyö on sujunut vuosien varrella mallikkaasti ja Dymen osaamiselle on meillä kysyntää.”

Risto Sakki

Manager, Projects & Engineering, Customer Support

Jaa
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Näytteitä ammattitaidostamme

Honkajoki

Honkajoki Oy on Suomen johtava eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijä ja jalostaja.

Katso lisää

Nuorisopassi

Dyme Solutions ja Porin kaupungin yhdessä kehittämä Nuorisopassi on älypuhelimella toimiva harrastepassi, jolla aktivoidaan nuoria harrastamaan.

Katso lisää

SatakuntaEvents

Kaikki alueen tapahtumat samassa paikassa.

Katso lisää