Honkajoki

Honkajoki Oy on Suomen johtava eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijä ja jalostaja.

Honkajoki on Suomen johtava eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijä ja jalostaja. He valmistavat lihatuotannon yhteydessä syntyneistä orgaanisista sivutuotteista korkealaatuisia, puhtaita ja turvallisia tuotteita eri teollisuuden aloilla toimiville asiakkailleen.

Honkajoki Oy:llä oli haaste, joka on tuttu monelle teolliselle organisaatiolle. Käytössä on useita eri järjestelmiä, tietoa tallennetaan paljon ja se on hajanaisesti saatavilla eri paikoissa. Tieto ei ole kovinkaan helposti käytettävissä, vaan ne, jotka tietoa tarvitsevat, joutuvat keräilemään sitä useasta eri lähteestä ja yhdistelemään itse. Haluttiin kerätä eri paikoista tuleva data samaan paikkaan, ja tehdä siitä helpommin ja tehokkaammin hyödynnettävää.

Yhteistyö on sujunut joustavasti ja hyvässä hengessä. Järjestelmässä on tehty aikaa kestäviä valintoja, eikä ole menty sieltä, mistä aita on matalin. Projektin työmäärän paljous on paljastunut yllättäen suuremmaksi kuin aluksi ajateltiin. Eteen on tullut tilanteita, joissa ensin ajateltu toimintatapa on paljastunutkin heikoksi vaihtoehdoksi. Olemme pystyneet joustavasti vaihtamaan toiseen ratkaisuun, jos on huomattu, että aikaisemmat valinnat eivät palvele kokonaisuutta, tulevat muodostumaan esteeksi tulevaisuudessa tai ovat muotoutuneet liian kalliiksi.

”Meille erityisesti tärkeää on se, että dymeläiset ovat keskusteluissa keskittyneet meidän ongelmaamme ja siihen, miten tämä uusi ohjelmisto vastaa siihen. Meillä ei ole omia softaihmisiä talossa, joten on todella tärkeää, että puhutaan asioista niin, että ne on helppo ymmärtää, eikä keskitytä pelkkään koodiin. Kaverit ovat tässä erinomaisia!”

Production Director, Honkajoki Oy

Mitä Honkajoki Oy:lle tehty ratkaisu sisältää?

Jaa

Voimmeko olla avuksi?

Mitä mielessä? Raapusta viesti tai pirauta puhelimeen. Vuosien kokemuksestamme voi olla apua tarpeeseenne.

Näytteitä ammattitaidostamme

MAJ

Beauty as a service

Katso lisää

Cimcorp logo

Cimcorp

Cimcorp on intralogistiikan automaatioratkaisujen uranuurtaja, joka yksinkertaistaa asiakkaiden materiaalivirtoja.

Katso lisää

Nuorisopassi logo

Nuorisopassi

Nuorisopassi on Suomessa laajimmin käytössä oleva nuorille tarkoitettu aktivointisovellus.

Katso lisää