Lekane

Myyntiä ja parempaa asiakaspalvelua reaaliaikaisella asiakaskohtaamisella.

Lekane aloitti toimintansa vuonna 2007 missionaan myyntiprosessien tehokkuuden sekä asiakaskokemuksen parantaminen. Lekane Dialogue on suunniteltu edistämään myyntiä ja parantamaan asiakaskokemusta verkossa.

Yhteistyö yritystemme välillä alkoi, kun Lekane etsi ratkaisua akuuttiin osaajapulaansa. He harkitsivat useita vaihtoehtoja tilanteen ratkaisemiseksi, ja lopulta tuttavan suosituksesta löysivät porilaisen Dymen. Jo ensimmäisellä tapaamisella molemmat osapuolet huomasivat, että ymmärrys tarpeesta oli selvä ja tapa tehdä asioita samankaltainen.

Yhteistyömme Lekanen kanssa on kestänyt Dymen alkuajoista saakka. Olemme olleet monipuolisesti mukana Lekanen tekemisessä, sillä dymeläiset ovat mm. tukeneet heitä erilaisissa asiakasprojekteissa, tehneet itsenäisiä chat-integraatioprojekteja asiakaspalvelukeskusjärjestelmiin ja olleet parantamassa ohjelmistokehitysprosesseja.

”Vaikka Dyme yrityksenä on nuori, ovat tekijät kokeneita kavereita. Taisteluarpia on jo kerääntynyt eri paikoista. Kokemuksen ja osaamisen lisäksi meille on tärkeää, että tekemisen kulttuuri ja tapa puhua asioista on samanlainen.”

Marko Virtanen, CEO ja Petri Pellinen, CTO
Jaa
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Näytteitä ammattitaidostamme

Honkajoki

Honkajoki Oy on Suomen johtava eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijä ja jalostaja.

Katso lisää

Cimcorp

Cimcorp on intralogistiikan automaatioratkaisujen uranuurtaja, joka yksinkertaistaa asiakkaiden materiaalivirtoja.

Katso lisää

Nuorisopassi

Dyme Solutions ja Porin kaupungin yhdessä kehittämä Nuorisopassi on älypuhelimella toimiva harrastepassi, jolla aktivoidaan nuoria harrastamaan.

Katso lisää