Nuorisopassi

Dyme Solutions ja Porin kaupungin yhdessä kehittämä Nuorisopassi on älypuhelimella toimiva harrastepassi, jolla aktivoidaan nuoria harrastamaan.

Dyme Solutions ja Porin kaupungin yhdessä kehittämä Nuorisopassi on älypuhelimella toimiva harrastepassi, jolla aktivoidaan nuoria harrastamaan.

Yhteistyö alkoi, kun pitkään Porin kaupungin käytössä ollut pahvinen harrastepassi haluttiin tuoda nykyaikaan ja luoda siitä sähköinen versio. Kaupungin ICT -yksikkö pyysi Dyme Solutionsilta näkemystä tähän pilottiin, ja Dyme tarjoili ketterästi ratkaisuehdotuksen, jota lähdettiin toteuttamaan.

Pilotista muodostui Nuorisopassi- palvelu, joka on kaupungeille, kunnille ja muille toimijoille helppo tapa tarjota liikuntaan ja kulttuuriin kannustavia etuja nuorille. Palvelu koostuu pilvipalveluna toimivasta helppokäyttöisestä verkkosovelluksesta ja matkapuhelimeen ladattavasta nykyaikaisesta mobiilisovelluksesta. Palvelun kautta voidaan tarjota esimerkiksi pääsylippuja uimahalliin ja kuntosalille, elokuvalippuja tai linja-autolippuja.

Lue lisää: nuorisopassi.fi

 

”Halusimme sähköistää pahvisen harrastepassin, ja pyysimme siihen apua Dyme Solutionsista. Nuorisopassi – palvelu on tuonut toivotun ratkaisun tarpeeseemme, ja enemmänkin. Se on meille ylpeyden aihe! Positiivisesti yllätti se, että Dymen silloin suhteellisen pieni pumppu pystyi tuottamaan niin laadukasta palvelua ketterästi ja luotettavasti. Koko ei aina ole takuu laadusta.”

Heikki Haaparanta

Porin kaupunki, ICT-yksikön päällikkö

Jaa
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Näytteitä ammattitaidostamme

Honkajoki

Honkajoki Oy on Suomen johtava eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijä ja jalostaja.

Katso lisää

Cimcorp

Cimcorp on intralogistiikan automaatioratkaisujen uranuurtaja, joka yksinkertaistaa asiakkaiden materiaalivirtoja.

Katso lisää

SatakuntaEvents

Kaikki alueen tapahtumat samassa paikassa.

Katso lisää