Aluekalenteri

Aluekalenteri yhdistää kaikki alueen tapahtumat ja harrastukset.

Aluekalenteri on alueellinen tapahtuma- ja harrastusalusta, joka kerää tapahtuma- ja harrastustiedon jakaen sen eteenpäin kaikkien saataville erilaisiin integraatio­toteutuksiin. Aluekalenteri toimii alustana esimerkiksi kuntien tapahtuma­kalentereille.

Aluekalenterin ensimmäinen toteutus – SatakuntaEvents syntyi Porin Digiloikka-hankkeen yhteydessä, jonka toteutuksesta Dyme vastasi. Tapahtumamarkkinointi, viestintä ja löydettävyys tarvitsivat kiperästi digitaalista kehitystä. Samalla tahdottiin ratkaista käyttäjäystävällisyyden pullonkauloja. 

Aluekalenteri siirtyi Otium Innovations Oy:lle vuoden 2021 alussa. Sovelluskehitys ja tekninen ylläpito ovat yhä jatkuneet yhteistyössä Dymen kanssa.

Aluekalenterin tietokanta hyödyntää avointa rajapintaa, joka antaa muillekin toimijoille mahdollisuuden käyttää tapahtumatietoja ja kehittää omia palveluitaan näiden tietojen avulla. Omia tapahtumia lisätään rekisteröityneenä, jotka moderoidaan ennen julkaisua. Julkaisun jälkeen tieto näkyy rajapinnan kautta niissä palveluissa, joihin se on integroitu. Tällaisia voivat olla esimerkiksi kaupungin omilla sivuilla oleva tapahtumakalenteri, jonkun muun tahon ylläpitämät tapahtumakalenterit tai sovellukset, kuten Nuorisopassi.

Kunnille brändättyjä toteutuksia Aluekalenterista:

Dymen kanssa työskentely on aina sujuvaa ja mutkatonta. He kertovat selkeästi omia näkemyksiään ja sparraavat parhaimman vaihtoehdon valitsemisessa. Vaikka heillä olisi kuinka kiirettä, tulee tunne että pulaan ei jätetä vaan asiakkaan ongelmiin ehditään aina tarttua.

Toimitusjohtaja, Otium Innovations Oy
Jaa

Voimmeko olla avuksi?

Mitä mielessä? Raapusta viesti tai pirauta puhelimeen. Vuosien kokemuksestamme voi olla apua tarpeeseenne.

Näytteitä ammattitaidostamme

MAJ

Beauty as a service

Katso lisää

Honkajoki

Honkajoki Oy on Suomen johtava eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijä ja jalostaja.

Katso lisää

Cimcorp logo

Cimcorp

Cimcorp on intralogistiikan automaatioratkaisujen uranuurtaja, joka yksinkertaistaa asiakkaiden materiaalivirtoja.

Katso lisää