SatakuntaEvents

Kaikki alueen tapahtumat samassa paikassa.

Kehittääkseen tapahtumien löydettävyyttä ja markkinointia Pori käynnisti Tapahtumien digiloikka -hankkeen, jonka yhteydessä rakennettiin kaikille avoin ja maksuton tapahtumatietokanta SatakuntaEvents. Satakunnassa on viime vuosina panostettu matkailuun monipuolisesti. Tämän hankkeen tavoitteena oli kehittää tapahtumatietoihin liittyvää digitaalisuutta ja erityisesti tapahtumien löytämisen helpottamista, tapahtumien parempaa markkinointia ja viestintää sekä käyttäjäystävällisempää toimintatapaa. SatakuntaEvents tapahtumatietokannan käytännön toteutuksesta vastasi Dyme Solutions Oy.

Tapahtumatietokanta hyödyntää avointa rajapintaa, joka antaa myös muille toimijoille mahdollisuuden käyttää tapahtumatietoja ja kehittää omia palveluitaan näiden tietojen avulla. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä omia tapahtumiaan tietokantaan selkeän lomakkeen avulla. Tapahtumat moderoidaan ennen niiden julkaisua. Julkaisun jälkeen tieto näkyy rajapinnan kautta niissä palveluissa, joihin se on integroitu. Tällaisia voivat olla esimerkiksi kaupungin omilla nettisivuilla olevassa tapahtumakalenteri, jonkun muun tahon ylläpitämät tapahtumakalenterit tai sovellukset.

Porin kaupunki kehittää SatakuntaEventsiä yhteistyössä Dyme Solutions Oy:n kanssa jatkuvasti. Nyt tietokannasta on saatavilla myös Satakunnan harrastustiedot, joita esim. Porin kaupungin Harrastuskalenteri hyödyntää avoimen rajapinnan kautta sovelluksessaan.

SatakuntaEvents on vastaus toiveisiimme! Palvelu on helpottanut käyttäjien tapahtumaviestintää. Nyt käyttäjä voi syöttää tapahtumatiedot vain yhteen paikkaan, ja tapahtuma leviää tätä kautta mm. Menoinfon tapahtumakalenteriin. Tämä helpottaa tapahtumajärjestäjää valtavasti! Myös aiemmin useassa paikassa olleet tapahtumatiedot ovat kätevästi saatavilla yhdessä osoitteessa. Projekti eteni sujuvasti ja yhteistyö dymeläisten kanssa on helppoa.

Marianne Keskimäki
projektipäällikkö, Porin kaupunki
Jaa

Voimmeko olla avuksi?

Mitä mielessä? Raapusta viesti tai pirauta puhelimeen. Vuosien kokemuksestamme voi olla apua tarpeeseenne.

Näytteitä ammattitaidostamme

MAJ

Beauty as a service

Katso lisää

Honkajoki

Honkajoki Oy on Suomen johtava eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijä ja jalostaja.

Katso lisää

Cimcorp logo

Cimcorp

Cimcorp on intralogistiikan automaatioratkaisujen uranuurtaja, joka yksinkertaistaa asiakkaiden materiaalivirtoja.

Katso lisää