Meille töihin?

Etsimme jatkuvasti innokkaita ohjelmistokehittäjiä huipputiimimme jatkoksi! 

Haussa ehta työsuhde, harjoittelupaikka tai toimeksiantaja opinnäytetyölle?

Etsimme jatkuvasti innokkaita uransa alussa olevia tai vanhoja devaaja-konkareita mukaan huippujoukkoomme. Meillä pääset tekemään loitsujasi osana mielenkiintoisia asiakasprojekteja.

Haussa ehta työsuhde, harjoittelupaikka tai toimeksiantaja opinnäytetyölle?

Etsimme jatkuvasti innokkaita uransa alussa olevia tai vanhoja devaaja-konkareita mukaan huippujoukkoomme. Meillä pääset tekemään loitsujasi osana mielenkiintoisia asiakasprojekteja.

Räätälöity mobiilisovellus mobiiliappi edullinen yrityksille Dyme Solutions

Odotamme sinulta sitkeyttä haasteiden parissa ja tiimityötaitoja. Asiakkaan toiveen kohdatessasi, uskallat sanoa: ”Kyllä, onnistuu!”, ja samalla tiedät, että todellakin onnistuu. Tunnet alan tuoreimmat tuulet ja turvaudut ennemmin uuteen kuin vanhaan ja tuttuun. Tilannekuvan viestiminen ei tuota sinulle suun kuivumista, ja sinulla riittää innostusta itsesi jatkuvaan kehittämiseen.

Töitä tehdään ensisijaisesti rakkaalla toimistollamme Porissa. Tehtäviäsi voimme säädellä osaamisen ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Viikkottainen työaika on myös sovittavissa.

Käytössämme olevia tekniikoita, joiden käytöstä pääset nauttimaan.

  • Mobiilisovelluskehitys (Flutter)
  • Pilvipalvelut (AWS, GCP, Azure)
  • Webbikehitys (HTML, CSS, TypeScript, NextJS/React, Angular, Svelte)
  • DevOps (CI/CD työkalut, Docker)
  • Backend (NodeJS, Kotlin, F#)

Täytä lomake ja hae

Kysyttävää?

Dymellä työt otetaan vakavasti, ja samalla nautitaan elämästä. Iltapäivän kahvitauolla jaetaan parhaimmat Youtube -löydöt, vuorotellen valittava kuukauden lehti sivistää eri teemoista ja virvokkeita saa napata juomakaapista. 

Toimistolla voidaan jauhaa viimeisimmistä teknologioista, musiikista, peleistä, polkujuoksusta tai vaikka crossfitistä. Jokainen dymeläinen tuo oman twistinsä päivään. 

Tarinamme alkoi vuonna 2014, ja siitä lähtien olemme palvelleet asiakkaita aina yhden hengen yrityksistä suuriin kansainvälisiin organisaatioihin. Olemme rakentaneet modernien mobiilisovellusten ja viimeistä huutoa olevien pilvipalveluiden lisäksi pitkiä kumppanuussuhteita asiakkaidemme kanssa. 

Hae heti, sillä täällä on enää vain muutama ikkunapaikka jäljellä!

Blogi

Ohjelmoijasta opastajaksi

Kristian on Dymen pääarkkitehti, jonka työpäivään kuuluu ohjelmistokehittäjien opastamista päivittäisissä haasteissa. Tehtävien vastuullisuus on kasvanut ajan kanssa, mutta sama mentaliteetti on säilynyt: erinomaisuuden tavoittelu ei lopu

Lue lisää

Vuosi Dymellä

Aloitin Dymellä keväällä 2018. Toimistolle haastatteluun saapuessa työntekijät moikkasivat tuttavallisesti, paiskoivat kättä ja hymyilivät. Toimiston sisustus oli remontoitu mustavalkoisen moderniksi ja tyylikkääksi. Siirryimme alakertaan ja

Lue lisää