Etsitään ohjelmisto-
kehittäjää!

Oletko viettänyt viimeiset 1,5 vuotta eristäytyneenä muusta yhteiskunnasta ja kommunikoit robotti-imurisi kanssa koodin välityksellä? Aherratko yöt läpeensä pelkän kolajuoman voimalla? Tuntuuko, että potentiaalisi valuu viemäristä alas kuin CSV-striimi SQL-kantaan?

Jos vastasit kaikkiin kyllä, meillä voisi olla sinulle pieni ja ahdistava soppi, jossa voit kirjoittaa loitsujasi. Homman nimi on nimittäin koodaus, sillä haemme joukkoomme uutta dymeläistä tekijää, joka on valmis ottamaan vastuuta ja työskentelee sitkeästi haasteiden parissa. Asiakkaan kohdatessasi olet mielellään sen verran ekstrovertti, että uskallat sanoa: ”Kyllä, onnistuu!”, ja samalla tiedät, että todellakin onnistuu. Tunnet alan tuoreimmat tuulet ja turvaudut ennemmin uuteen kuin vanhaan ja tuttuun. Tilannekuvan viestiminen ei tuota sinulle suun kuivumista, ja sinulla riittää innostusta itsesi jatkuvaan kehittämiseen.

Tarjoamme työympäristön, jossa on toinen toistaan oudompia hiihtäjiä ja yhteisen kielen, jota ymmärtää harva ulkopuolinen. Tuoreet vitsit ovat plussaa, mutta vanhoillekin oppii nauramaan, kun ympärillä pyörii joukko samasta raudasta veistettyjä vankkoja ammattilaisia. Hae heti, sillä täällä on enää vain muutama ikkunapaikka jäljellä.

 

Hae heti!

Hae lähettämällä hakemus ja CV sähköpostiin tai rimpauta, jos haluat lisätietoa.

Ohjelmoijasta opastajaksi

Kristian on Dymen pääarkkitehti, jonka työpäivään kuuluu ohjelmistokehittäjien opastamista päivittäisissä haasteissa. Tehtävien vastuullisuus on kasvanut ajan kanssa, mutta sama mentaliteetti on säilynyt: erinomaisuuden tavoittelu ei lopu

Lue lisää

Vuosi Dymellä

Aloitin Dymellä keväällä 2018. Toimistolle haastatteluun saapuessa työntekijät moikkasivat tuttavallisesti, paiskoivat kättä ja hymyilivät. Toimiston sisustus oli remontoitu mustavalkoisen moderniksi ja tyylikkääksi. Siirryimme alakertaan ja

Lue lisää