Tarjoamme modernia ohjelmisto­palvelua toimiala­riippumattomasti

Vanhempi kehittäjä / Arkkitehti

Etsitään kokenutta ohjelmistokehittäjää, jolta löytyy vahva ammattitaito, kyky tuottaa asiakkaalle arvoa ja taitoa puhua bisnestä!

Dyme Solutions on porilainen ohjelmistoyritys, joka toimii asenteella, ammattitaidolla ja intohimolla. Autamme asiakkaitamme toimialariippumattomasti kokoon katsomatta. Tiimimme koostuu 13 dymeläisestä, joiden toisiaan täydentävä osaaminen tekee tiimistä monipuolisen.

Kaipaamme joukkoomme uutta dymeläistä. Tekijää, joka on valmis ottamaan vastuuta, hahmottaa kokonaisuuksia ja haluaa työskennellä asiakkaiden kanssa. Saat nopeasti kiinni oleellisesta ja toimit ihmisten kanssa sujuvasti. Työskentelet haasteiden parissa sitkeästi ja luovasti. Et lyö vasaralla ruuvia, vaan työkalupakistasi löytyy välineet erilaisten ongelmien ratkaisuun.

Homman ydin on koodaus, mutta lisäksi valtavan tärkeää on asiakkaiden kanssa työskentely ja arvon tuottaminen pelkän koodin sijasta. Tuotannon ylläpito, uusien ominaisuuksien suunnittelu ja julkaisut ovat arkipäivääsi. Viestitsujuvasti tilannekuvan ja sinulla riittää kiinnostusta myös nuorempien kehittäjien tukemiseen. Erinomaisuus on intohimosi.

 

Mitä me tarjoamme?

  • Vastuullisen roolin, jossa pääset tuottamaan asiakkaiden liiketoiminnoille merkityksellisiä ohjelmistoja.
  • Mahdollisuuden tehdä teknologisia valintoja ja vaikuttaa siihen, miten asioita tehdään.
  • Tueksi aktiivisen tiimin, joka menee hommat edellä.
  • Työyhteisön, jossa pääset kokemaan asioita myös työpisteen ulkopuolelta.

Tehtävä tarkentuu uuden dymeläisen mukaan. Kokemus ja taidot ovat suuri etu, mutta myös tulevaisuuden ammattilaiset otetaan huomioon.

Tule poikkeamaan toimistollemme tai soita, niin puhutaan lisää.

Kai Vainio, +358 400 270 485

[email protected]