Intohimoista ohjelmointia tinkimättömällä asenteella

Yrityksemme

Dyme Solutions on ammattitaitoinen ohjelmistoalan moniosaaja Porista, joka rakentaa ohjelmistoja erilaisille yrityksille ja organisaatiolle toimialariippumattomasti.

Yrityksemme tarina alkoi vuonna 2014. Kokeneet ohjelmistospesialistimme toimittavat ratkaisuja asiakkaille suurella sydämellä ja tinkimättömällä asenteella. 

Vuosien aikana olemme palvelleet asiakkaita niin yhden hengen yrityksistä aina suuriin ja kansainvälisiin organisaatioihin. Olemme rakentaneet modernien mobiilisovelluksien ja viimeistä huutoa olevien pilvipalveluiden lisäksi pitkiä kumppanuussuhteita asiakkaidemme kanssa. 

Dymeläisyys

Työt otetaan vakavasti, ja samalla nautitaan elämästä. Iltapäivän kahvitauolla jaetaan parhaimmat Youtube -löydöt, vuorotellen valittava kuukauden lehti sivistää eri teemoista ja virvokkeita saa napata juomakaapista. 

Toimistolla voidaan jauhaa viimeisimmistä teknologioista, musiikista, peleistä, polkujuoksusta tai vaikka crossfitistä. Jokainen dymeläinen tuo oman twistinsä päivään. 

Intohimoista ohjelmointia, väkevää ja kokonaisvaltaista elämää, tinkimätöntä asennetta, ammattimaista palvelua sekä elämyksiä ohjelmoinnin parissa. Näistä rakentuu dymeläinen tapa toimia.

Voimmeko olla avuksi?

Mitä mielessä? Raapusta viesti tai pirauta puhelimeen. Vuosien kokemuksestamme voi olla apua tarpeeseenne.