Intohimoista ohjelmointia ja väkevää asennetta

Yritys

Dyme Solutions on ammattitaitoinen ohjelmistoalan moniosaaja Porista. Rakennamme ohjelmistoja erilaisille yrityksille ja organisaatiolle toimialariippumattomasti.

Tarinamme alkoi vuonna 2014, josta lähtien kokeneet ohjelmistokehittäjämme ovat toimittaneet ratkaisuja asiakkaillemme suurella sydämellä ja väkevällä asenteella. 

Asiakkaitamme ovat niin yhden hengen yritykset kuin suuret ja kansainväliset organisaatiotkin. Rakennamme asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä mobiilisovelluksia, integraatioita ja viimeistä huutoa olevien pilvipalveluiden lisäksi pitkiä kumppanuussuhteita asiakkaidemme kanssa. 

Ryhmäkuva Dyme

Dymeläisyys

Työt otetaan vakavasti, ja samalla nautitaan elämästä. Iltapäivän kahvitauolla jaetaan parhaimmat TikTok-löydöt, vuorotellen valittava taukopeli riemastuttaa ja virvokkeita saa napata juomakaapista.

Arjen kivijalkana meitä ohjaa 3 arvoa: erinomaisuuden tavoittelu, väkevä asenne ja hyvinvointi. Ja mikä tärkeintä, dymeläiset tekevät Dymestä Dymen. Sama kolminaisuus näkyykin myös dymeläisyyden perustana, sillä onnelliset asiakkaat tulevat tyytyväisistä tekijöistä.

Toimistolla voidaan jauhaa viimeisimmistä teknologioista, musiikista, peleistä, tai vaikka CrossFitistä. Kaikki dymeläiset tuovat oman twistinsä päivään.

Missiomme on valjastaa Dymen tavat ja teknologiat tuomaan kilpailuetua asiakkaillemme, sekä tuottamaan elämyksiä ohjelmistokehityksen parissa.

Voimmeko olla avuksi?

Mitä mielessä? Raapusta viesti tai pirauta puhelimeen. Vuosien kokemuksestamme voi olla apua tarpeeseenne.