Palvelut

Onko sinulla ohjelmistokehitykseen liittyvä kysymys? Ota yhteyttä ja autamme sinut eteenpäin.

Ohjelmistot asiakasrajapintaan

Autamme teitä tarjoamaan asiakkaillenne erinomaisia ohjelmistoja kilpailukykyiseen hintaan. Asiakasrajapintaan tarkoitetut palvelumme varmistavat, että yrityksesi voi kasvaa ja vastata markkinoiden vaatimuksiin. 

Hyödynnämme toteutuksissa Serverless -ratkaisuja, jotka tarjoavat kustannustehokkuutta, koska maksatte vain käytöstä. Se skaalautuu automaattisesti, vähentää ylläpidon tarvetta, nopeuttaa käyttöönottoa, ja integroituu helposti muihin palveluihin. Serverless on  ihanteellinen epäsäännöllistä liikennettä ja nopeaa skaalautuvuutta vaativille sovelluksille.

Digitalisoimme prosessisi hyödyntämällä pilvipohjaisia ratkaisuja, tapahtumavetoista suunnittelua, tekoälyn ja koneoppimisen edistämiä automaatioita, suurten datamäärien käsittelyä ja IoT-integraatioita.

Prosessien digitalisointi

Digitalisoimalla yrityksenne prosessit teette niistä nopeampia, älykkäämpiä ja joustavampia. Saatte skaalautuvat ohjelmistot, jotka tukevat reaaliaikaista päätöksentekoa ja tarjoavat syvällistä näkemystä liiketoiminnan prosesseihin. Me autamme sinua hyödyntämään tiedon voimaa ja varmistamaan, että liiketoimintaprosessisi ovat ajan tasalla.

Ohjelmiston elinkaaripalvelut

Palvelumme tukevat ohjelmistosi elinkaarta alusta loppuun. Huolehdimme siitä, että ohjelmistosi toimii saumattomasti ja tukee yrityksesi kasvua joka askeleella. Tuemme aktiivisesti ohjelmistosi kehitystä ja ylläpitoa, jotta voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen.

Tarjoamme ohjelmiston elinkaaripalveluja, jotka yhdistävät DevOpsin nopeuttaakseen kehitystä. Testiautomaatio varmistaa laadun, infrastruktuuri koodina mahdollistaa joustavan hallinnan ja hybridipilvi tarjoaa tietoturvaa sekä kustannustehokkuutta. Palvelumme varmistavat ohjelmiston ajantasaisuuden ja liiketoiminnan vaatimusten täyttymisen.