MAJ

Beauty as a service

MAJ on kauneusalan kasvuyritys, joka tuo kauneus- ja hyvinvointipalvelut kaikkien saataville salonkitasoisina. Kauneuden wolttaus helpottaa esimerkiksi kiireisen perheenäidin arkea, sillä palvelut tulevat hänen luokseen tilauksesta. Samalla MAJ tarjoaa uudenlaisen ratkaisun alan yrittäjille. 

Dyme aloitti MAJn uutena softakumppanina vuonna 2021. Yhteistyö käynnistettiin kehitystöillä, joilla varmistettiin MAJn alustan vakaampi tulevaisuus. Alkumetrien keskiössä oli erityisesti tehokkuuden parantaminen, jota vauhditti mm. pilviympäristön vaihto Amazon Web Serviceen. Alustan suorituskyky kasvoi pian jopa 90%.

Tähän mennessä yksi yhteistyön parhaimmista hedelmistä MAJlle ovat olleet isot kustannussäästöt. Tehokkuuden myötä alustan käyttäjäkokemus parani ja siitä koituvat kuukausikulut pienenivät.

Softan kehityksessä tulevaisuuden tavoitteena on hyödyntää entistä enemmän dataa ja toimintojen automatisointia, jotta asiakkaiden ja yrittäjien olisi entistä helpompi käyttää MAJn palveluja. MAJ suunnittelee myös kansainvälistymistä, joka tarkoittaa alustan skaalausta globaaliksi.

Lue lisää blogista: Dyme X MAJ – Kauneuden wolttaus

Dymen äijistä nähtiin nopeasti, että he ovat oikeanlainen porukka, joka osaa kertoa asiat kansantajuisesti ja yhteistyö on helppoa.

MAJssa tehtiin Dymelle siirron jälkeen merkittäviä teknologiavalintoja ja peliliikkeitä, jotka ovat parantaneet huomattavasti alustan toimivuutta ja tehokkuutta.

CEO, MAJ
Jaa

Voimmeko olla avuksi?

Mitä mielessä? Raapusta viesti tai pirauta puhelimeen. Vuosien kokemuksestamme voi olla apua tarpeeseenne.

Näytteitä ammattitaidostamme

Honkajoki

Honkajoki Oy on Suomen johtava eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijä ja jalostaja.

Katso lisää

Cimcorp logo

Cimcorp

Cimcorp on intralogistiikan automaatioratkaisujen uranuurtaja, joka yksinkertaistaa asiakkaiden materiaalivirtoja.

Katso lisää

Nuorisopassi logo

Nuorisopassi

Nuorisopassi on Suomessa laajimmin käytössä oleva nuorille tarkoitettu aktivointisovellus.

Katso lisää