Uusi koti softalle

Softan ylläpito ja kehitys

Oletko jäänyt softasi kanssa yksin ja tarvitset apua?

Softa tarvitsee ammattimaista huolenpitoa, jotta se pysyy toimintavarmana. Dyme on kokenut ja joustava ohjelmistokumppani – huolehdimme softasi ylläpidosta, kehityksestä sekä takaamme jatkuvan kehitystiimin tuen.

Ohjelmistotoimittajan vaihdon takaa voi löytyä erilaisia syitä: nykyisen toimittajan tiimissä on vaihtunut avainhenkilö ja sinulta on mennyt touhusta fiilis. Ehkä olet jäänyt softasi kanssa yksin, sillä sähköposteihisi ei enää vastata. 100% tyytyväisyystakuu on pettänyt ja kaikki uudet vimpaimet maksavat liikaa.

Palvelun sisältö

  • Alkukartoitus eli softan nykytilan määrittely – Ensin selvitämme mikä toimii hyvin ja missä ovat softan kipukohdat. Aloitukseen kuuluu myös nykyisten kustannusten arviointi, sekä tulevaisuuden tahtotilan määrittely.
  • Ylläpito ja kehitystiimin jatkuva tuki – Ylläpidon aikana softa toimii, mahdolliset bugit korjataan ja ammattilaiset vastaa kysymyksiisi. Mikäli tahtotilaasi sisältyy softan kehitystä, hoidamme myös sen.
  • Pilveen vienti – Joskus eteen tulee tilanteita, milloin softan pilviympäristöä on vaihdettava sen oman tulevaisuuden takaamiseksi. Tällöin softan koti kirjaimellisesti vaihtuu pilviympäristöstä toiseen, jotta voimme taata parhaimman suosiruskyvyn.

Anna meidän hoitaa ylläpito, jotta voit keskittyä oleelliseen.

Dymellä yrityksesi softa on oikeissa käsissä. Vastaamme kokonaisuudessaan softasi ylläpidosta, ja samalla pääset ammattimaisen tuen piiriin. Väkevästä asenteesta veistetyt Dymen ohjelmistospesialistit ovat apunasi ja vastaavat mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Palvelut

Serverless

Palvelimeton arkkitehtuuri

Katso lisää

Uusi koti softalle

Softan ylläpito ja kehitys

Katso lisää

Ohjelmisto­palvelu

Ratkaisuja liiketoimintaan liittyviin haasteisiin ohjelmistoratkaisujen keinoin.

Katso lisää

Kysyttävää?

Raapusta viesti tai pirauta puhelimeen. Vuosien kokemuksestamme voi olla apua tarpeeseenne.