Uusi koti softalle

Softan ylläpito ja kehitys

Oletko jäänyt softasi kanssa yksin ja tarvitset apua?

Softa tarvitsee ammattimaista huolenpitoa, jotta se pysyy toimintavarmana. Dyme on kokenut ja joustava ohjelmistokumppani – huolehdimme softasi ylläpidosta, kehityksestä sekä takaamme jatkuvan kehitystiimin tuen.

Ohjelmistotoimittajan vaihdon takaa voi löytyä erilaisia syitä: nykyisen toimittajan tiimissä on vaihtunut avainhenkilö ja sinulta on mennyt touhusta fiilis. Ehkä olet jäänyt softasi kanssa yksin, sillä sähköposteihisi ei enää vastata. 100% tyytyväisyystakuu on pettänyt ja kaikki uudet vimpaimet maksavat liikaa.

Otamme nykyisen softasi ylläpidon haltuun.

Dymellä sinun softasi on oikeissa käsissä. Vastaamme kokonaisuudessaan softasi ylläpidosta, ja samalla pääset ammattimaisen tuen piiriin. Väkevästä asenteesta veistetyt Dymen ohjelmistospesialistit ovat apunasi ja vastaavat mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Palvelun sisältö

  • Alkukartoitus eli softan nykytilan määrittely – mikä toimii hyvin, missä ovat softan kipukohdat, nykyisten kustannusten arviointi, sekä tulevaisuuden tahtotila.
  • Ylläpito ja kehitystiimin jatkuva tuki – softa toimii, bugit korjaantuu ja ammattilaiset vastaa kysymyksiisi. Mikäli tahtotilaasi sisältyy softan kehitystä, hoidamme myös sen.
  • Pilveen vienti – joskus softa on siirrettävä pilviympäristöstä toiseen tai ylipäätään pilveen hyvän suorituskyvyn takaamiseksi.

Voimmeko olla avuksi?

Mitä mielessä? Raapusta viesti tai pirauta puhelimeen. Vuosien kokemuksestamme voi olla apua tarpeeseenne.

Palvelut

Mobiili­sovellukset

Rakennamme räätälöidyt mobiilisovellukset yrityksille.

Katso lisää

Uusi koti softalle

Softan ylläpito ja kehitys

Katso lisää

CMS sisällönhallinta

Koostamme räätälöidyt sisällönhallintajärjestelmät yrityksille valmiista komponenteista.

Katso lisää